Ova Pravila o privatnosti opisuju kako evenbamboo.myshopify.com ("web mjesto "ili" mi") prikuplja, koristi i otkriva vaše osobne podatke kada posjetite ili izvršite kupnju na web mjestu.

Prikupljanje Osobnih Podataka

Kada posjetite web mjesto, prikupljamo određene informacije o vašem uređaju, Vašoj interakciji s web-lokacijom i informacije potrebne za obradu vaših kupnji. Također možemo prikupljati dodatne informacije Ako nas kontaktirate za korisničku podršku. U ovim Pravilima o privatnosti nazivamo sve informacije koje mogu jedinstveno identificirati pojedinca (uključujući informacije u nastavku), "osobne podatke". Pogledajte popis u nastavku za više informacija o tome koje osobne podatke prikupljamo i zašto.

Informacije o uređaju

  • Primjeri prikupljenih osobnih podataka: verzija web preglednika, IP adresa, vremenska zona, Informacije o kolačićima, koje web stranice ili proizvode pregledavate, pojmove za pretraživanje i način na koji stupate u interakciju s web-lokacijom.
  • Svrha prikupljanja: da biste točno preuzeli web mjesto za vas i obavili analizu korištenja web mjesta kako biste optimizirali našu web stranicu.
  • Izvor prikupljanja: Automatski se prikupljaju kada posjetite našu web stranicu pomoću kolačića, log datoteka, web beacona, oznaka ili piksela [DODAJTE ILI ODUZMITE BILO KOJU DRUGU TEHNOLOGIJU PRAĆENJA].
  • Objavljivanje u komercijalne svrhe: dijelio je s našim Shopify procesorom [DODAJTE BILO KOJE DRUGE DOBAVLJAČE S KOJIMA DIJELITE OVE INFORMACIJE].

Informacije o narudžbi

  • Primjeri prikupljenih osobnih podataka: ime, adresa plaćanja, adresa isporuke, podaci o plaćanju (uključujući brojeve kreditnih kartica [UMETNITE SVE OSTALE PRIHVAĆENE VRSTE PLAĆANJA]), e-mail adresu i telefonski broj.
  • Svrha prikupljanja: pružite vam proizvode ili usluge kako biste ispunili naš ugovor, obrađivali podatke o plaćanju, organizirali isporuku i pružili vam fakture i / ili potvrdili narudžbe, komunicirali s vama, provjerili naše narudžbe za potencijalni rizik ili prijevaru, a kada to odgovara vašim željama, pružite vam informacije ili oglase koji se odnose na naše proizvode ili usluge.
  • Izvor prikupljanja: imam ga od tebe.
  • Objavljivanje u komercijalne svrhe: dijelio je s našim Shopify procesorom [DODAJTE SVE OSTALE DOBAVLJAČE S KOJIMA DIJELITE TE INFORMACIJE. NA PRIMJER, PRODAJNI KANALI, PRISTUPNICI ZA PLAĆANJE, APLIKACIJE ZA ISPORUKU I ISPUNJAVANJE NARUDŽBI].

Informacije o korisničkoj podršci

  • Primjeri prikupljenih osobnih podataka: [PROMJENE U GORE NAVEDENIM INFORMACIJAMA ILI DODATNE INFORMACIJE PO POTREBI]
  • Svrha prikupljanja: pružiti korisničku podršku.
  • Izvor prikupljanja: imam ga od tebe.
  • Objavljivanje u komercijalne svrhe: [DODAJTE SVE DOBAVLJAČE KOJI SE KORISTE ZA PRUŽANJE KORISNIČKE PODRŠKE]

[UMETNITE SVE OSTALE INFORMACIJE KOJE PRIKUPLJATE: IZVANMREŽNE PODATKE, KUPLJENE MARKETINŠKE PODATKE / POPISE]

[OMOGUĆI SLJEDEĆU PARTICIJU AKO JE POTREBNA DOBNA GRANICA]

Maloljetnici

Stranica nije namijenjena osobama mlađim od 18 godina. [UMETNI DOB]Namjerno ne prikupljamo osobne podatke od djece. Ako ste roditelj ili skrbnik i vjerujete da nam je vaše dijete pružilo osobne podatke, kontaktirajte nas na donjoj adresi kako biste zatražili uklanjanje.

Dijeljenje Osobnih Podataka

Dijelimo vaše osobne podatke pružateljima usluga kako bismo vam pomogli u pružanju naših usluga i ispunjavanju naših ugovora s vama kao što je gore opisano. Na primjer:

  • Koristimo Shopify za napajanje naše online trgovine. Više o tome kako Shopify koristi vaše osobne podatke možete pročitati ovdje: https://www.shopify.com/legal/privacy.
  • Možemo prenijeti vaše osobne podatke u skladu s primjenjivim zakonima i propisima kako bismo odgovorili na sudski nalog, nalog za pretragu ili drugi zakonski zahtjev za informacijama koje primamo ili na drugi način zaštitili svoja prava.
  • [UMETNITE INFORMACIJE O DRUGIM DAVATELJIMA USLUGA]

[OMOGUĆI SLJEDEĆI ODJELJAK KADA KORISTITE REMARKETING ILI CILJANJE OGLASA]

Bihevioralno oglašavanje

Kao što je gore opisano, Koristimo vaše osobne podatke kako bismo vam pružili ciljano oglašavanje ili marketinške komunikacije za koje smatramo da bi vas mogli zanimati. Na primjer:

  • [UMETNI, AKO JE PRIMJENJIVO] Koristimo Google Analytics kako bismo razumjeli kako naši korisnici koriste web mjesto. Više o tome kako Google upotrebljava vaše osobne podatke možete pročitati ovdje: https://policies.google.com/privacy?hl=enTakođer možete isključiti Google Analytics ovdje: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.
  • [ZALIJEPI AKO UPOTREBLJAVATE MARKETINŠKU APLIKACIJU TREĆE STRANE KOJA PRIKUPLJA INFORMACIJE O AKTIVNOSTI KUPACA NA VAŠOJ WEB-LOKACIJI] Dijelimo informacije o vašoj upotrebi Web-lokacije, vašim kupnjama i vašoj interakciji s našim oglasima na drugim web-lokacijama s našim partnerima za oglašavanje. Prikupljamo i dijelimo neke od tih informacija izravno našim oglašivačkim partnerima, au nekim slučajevima putem Kolačića ili drugih sličnih tehnologija (na koje možete pristati ovisno o Vašoj lokaciji).
  • [UMETNITE OSTALE USLUGE OGLAŠAVANJA KOJE SE KORISTE]

Za više informacija o tome kako ciljano oglašavanje funkcionira, možete posjetiti obrazovnu stranicu inicijative za mrežnu promociju ("NAI") na adresi http://www.networkadvertising.org/understanding-online-advertising/how-does-it-work.

Možete isključiti ciljanje oglasa pomoću:

[UKLJUČITE VEZE ZA ISKLJUČIVANJE BILO KOJE USLUGE KOJE KORISTITE . ZAJEDNIČKE VEZE UKLJUČUJU:

Osim toga, možete odbiti neke od tih usluga posjetom portalu za odbijanje Digital Advertising Alliance na adresi: http://optout.aboutads.info/.

Korištenje Osobnih Podataka

Koristimo vaše osobne podatke kako bismo vam pružili naše usluge koje uključuju: ponudu proizvoda za prodaju, obradu plaćanja, isporuku i ispunjavanje vaše narudžbe te vas obavještavamo o novim proizvodima, uslugama i ponudama.

[UKLJUČITE SLJEDEĆI ODJELJAK AKO JE VAŠA TRGOVINA U EUROPI ILI AKO IMATE KUPCE U EUROPI]

Pravni temelj

U skladu s općim propisima o zaštiti podataka ("GDPR"), ako ste stanovnik Europskog gospodarskog prostora ("EEZ"), obrađujemo vaše osobne podatke na sljedeće zakonito:

[UKLJUČITE SVE ŠTO SE ODNOSI NA VAŠU TVRTKU]

  • Vaš pristanak;
  • Izvršenje ugovora između vas i web stranice;
  • Usklađenost s našim zakonskim obvezama;
  • Da biste zaštitili svoje vitalne interese;
  • Za obavljanje zadatka koji se obavlja u javnom interesu;
  • Za naše legitimne interese koji ne poništavaju vaša temeljna prava i slobode.

Zadržavanje

Kada naručite putem web mjesta, zadržavamo vaše osobne podatke za naše zapise sve dok nas ne zatražite da izbrišemo te podatke. Više informacija o vašem pravu brisanja potražite u odjeljku" vaša prava " u nastavku.

Automatsko donošenje odluka

Ako ste rezident EEZ-a, imate pravo prigovoriti obradi koja se temelji isključivo na automatiziranom donošenju odluka (uključujući profiliranje) kada vam ovo donošenje odluka ima pravne posljedice ili na drugi način značajno utječe na vas.

Mi [UČINITI / NE RADITI] sudjelujte u potpuno automatiziranom donošenju odluka koje imaju pravni ili na drugi način značajan utjecaj pomoću podataka klijenata.

Naš procesor Shopify koristi ograničeno automatizirano odlučivanje kako bi spriječio prijevare koje nemaju nikakav pravni ili drugi značajan utjecaj na vas.

Usluge koje uključuju elemente automatiziranog odlučivanja uključuju:

  • Privremeni popis neuspjeha IP adresa povezanih s ponovljenim neuspjelim transakcijama. Ovaj negativni popis ostaje za mali broj sati.
  • Privremeni popis poricanja kreditnih kartica povezanih s IP adresama sadržanim na popisu poricanja. Ovaj negativni popis ostaje za mali broj dana.

[UKLJUČITE SLJEDEĆI ODJELJAK SAMO AKO PRODAJETE OSOBNE PODATKE, KAKO JE DEFINIRANO ZAKONOM O ZAŠTITI PRIVATNOSTI POTROŠAČA U KALIFORNIJI]

Prodaja Osobnih Podataka

Naša web stranica prodaje osobne podatke, kako je definirano Zakonom o zaštiti privatnosti potrošača u Kaliforniji 2018 ("CCPA").

[Umetni:

  • KATEGORIJE PRODANIH INFORMACIJA;
  • UPUTE O TOME KAKO ODUSTATI OD PRODAJE;
  • DA LI VAŠA TVRTKA PRODAJE INFORMACIJE O MALOLJETNICIMA (DO 16 GODINA) I DA LI STE DOBILI ODOBRENJE;
  • AKO DAJETE FINANCIJSKI POTICAJ DA NE PRODAJETE INFORMACIJE, PRUŽITE INFORMACIJE O TOME KAKAV JE TO POTICAJ.]

Vaša prava

[UKLJUČITE SLJEDEĆI ODJELJAK AKO JE VAŠA TRGOVINA U EUROPI ILI AKO IMATE KUPCE U EUROPI]

GDPR

Ako ste rezident EEZ-a, imate pravo pristupiti osobnim podacima koje pohranjujemo o Vama, prenijeti je na novu uslugu i zatražiti da se vaši osobni podaci ispravljaju, ažuriraju ili brišu. Ako želite ostvariti ta prava, kontaktirajte nas putem kontaktnih podataka u nastavku [ILI UMETNITE ALTERNATIVNE UPUTE ZA SLANJE ZAHTJEVA ZA PRISTUP, BRISANJE, POPRAVAK I PRENOSIVOST].

Vaši osobni podaci bit će u početku obrađeni u Irskoj, a zatim preneseni izvan Europe za pohranu i daljnju obradu, uključujući Kanadu i Sjedinjene Države. Dodatne informacije o tome kako se prijenos podataka podudara s GDPR-om potražite u dokumentu GDPR Shopify: https://help.shopify.com/en/manual/your-account/privacy/GDPR.

[UKLJUČITE SLJEDEĆI ODJELJAK AKO VAŠA TVRTKA PODLIJEŽE ZAKONU O ZAŠTITI PRIVATNOSTI POTROŠAČA U KALIFORNIJI]

CCPA

Ako ste stanovnik Kalifornije, imate pravo pristupiti osobnim podacima koje pohranjujemo o vama (također poznatoj kao "pravo znati"), prenijeti je na novu uslugu i zatražiti da se vaši osobni podaci ispravljaju, ažuriraju ili brišu. Ako želite ostvariti ta prava, kontaktirajte nas putem kontaktnih podataka u nastavku [ILI UMETNITE ALTERNATIVNE UPUTE ZA SLANJE ZAHTJEVA ZA PRISTUP, BRISANJE, POPRAVAK I PRENOSIVOST].

Ako želite dodijeliti ovlaštenog agenta za podnošenje tih zahtjeva u Vaše ime, kontaktirajte nas na donjoj adresi.

Kolačići

Kolačić je mala količina informacija koja se preuzima na vaše računalo ili uređaj kada posjetite našu web stranicu. Koristimo nekoliko različitih kolačića, uključujući funkcionalne, operativne, promotivne i kolačiće društvenih medija ili sadržaja. Kolačići poboljšavaju vaše iskustvo pregledavanja omogućujući web stranici da pamti vaše aktivnosti i preferencije (kao što je prijava i odabir regije). To znači da ne morate ponovno unijeti te podatke svaki put kada se vratite na web mjesto ili se prebacite s jedne stranice na drugu. drugi. Kolačići također pružaju informacije o tome kako ljudi koriste web stranicu, kao što su oni koji ga posjećuju po prvi put ili često.

Koristimo sljedeće cookieje za optimiziranje vašeg iskustva na našem Strancu i da pružamo usluge.

Cookieje Potrebne za Funkcioniranje spremišta

Ime Funkcija
_Ab Koristi se u vezi s pristupom administratoru.
_secure_session_id Koristi se u vezi s navigacijom kroz skladište.
kolica Koristi se u vezi s kolicima za kupovinu.
cart_sig Koristi se u vezi s odjava.
cart_ts Koristi se u vezi s odjava.
checkout_token Koristi se u vezi s odjava.
tajna Koristi se u vezi s odjava.
secure_customer_sig Koristi se u vezi s prijavom korisnika.
storefront_digest Koristi se u vezi s prijavom korisnika.
_shopif y_u Koristi se za olakšanje ažuriranja informacija korisničkog računa.

Izvještavanje i analitika

Ime Funkcija
_Tracking_pristanak Praćenje preferenci.
_Landing_page Praćenje stranica postavljanja
_orig_referrer Praćenje stranica postavljanja
_S Shopify analitika.
_shopify_fs Shopify analitika.
_Kupify_s Shopify analitika.
_shopif y_sa_p Shopify analitika koja se odnosi na marketing i preglede.
_shopif y_sa_t Shopify analitika koja se odnosi na marketing i preglede.
_shopify_y Shopify analitika.
_Y Shopify analitika.

[UMETNITE DRUGE COOKIEJE ILI TEHNOLOGIJE PRAĆENJA KOJE KORISTITE]

Vrijeme koje kolačić ostaje na vašem računalu ili mobilnom uređaju ovisi o tome je li riječ o kolačiću "uporni" ili "session". Kolačići sesije traju sve dok ne prestanete pregledavati, a trajni kolačići traju dok ne isteknu ili se izbrišu. Većina kolačića koje koristimo su uporni i isteći će između 30 minuta i dvije godine od datuma preuzimanja na vaš uređaj.

Kolačiće možete kontrolirati i upravljati njima na različite načine. Imajte na umu da uklanjanje ili blokiranje kolačića može negativno utjecati na vaše korisničko iskustvo i dijelovi naše web stranice možda više neće biti u potpunosti dostupni.

Većina preglednika automatski prihvaća kolačiće, ali možete odabrati hoćete li ili nećete prihvatiti kolačiće putem kontrola preglednika, koje se često nalaze u izborniku "Alati" ili "Preferences" preglednika. Za više informacija o tome kako izmijeniti postavke preglednika ili kako blokirati, upravljati ili filtrirati kolačiće možete pronaći u datoteci za pomoć preglednika ili putem web-lokacija kao što su www.allaboutcookies.org.

Osim toga, imajte na primjer da blokiranje kolačića možda neće u potpunosti spriječiti način na koji dijelimo informacije s trećim stranama kao što su naši partneri u oglašavanju. Da biste iskoristili svoja prava ili isključili određene upotrebe svojih podataka od strane tih strana, slijedite upute iz gore navedenog odjeljka "Bihevioralno oglašavanje".

Ne prati

Imajte navesti da zbog toga što ne postoji dosljedno razumijevanje industrije o tome kako odgovoriti na signale "Ne prati", ne mijenjamo naše prakse prikupljanja i korištenja podataka kada otkrijemo takav signal iz vašeg preglednika.

Promjene

S vremena na vrijeme možemo ažurirati ova Pravila o privatnosti kako bismo odražavali, na primjer, promjene u našim praksama ili iz drugih operativnih, pravnih ili regulatornih razloga.

Kontakt

Za više informacija o našim praksama zaštite privatnosti, ako imate pitanja ili ako želite napraviti pritužbu, obratite nam se putem e-pošte na [adresu e-pošte] ili poštom koristeći dolje objavljene podatke:

EVEN d.o.o.,Leskoškova cesta 10, 1000 Ljubljana, Slovenia

Zadnje ažuriranje:[DATUM]

Ako niste zadovoljni našim odgovorom na vašu pritužbu, imate pravo podnijeti pritužbu nadležnom tijelu za zaštitu podataka. Možete se obratiti lokalnom tijelu za zaštitu podataka ili našem nadzornom tijelu ovdje: [DODAJTE PODATKE ZA KONTAKT ILI WEB-MJESTO ZA TIJELO ZA ZAŠTITU PODATAKA U VAŠOJ NADLEŽNOSTI. NA PRIMJER: https://ico.org.uk/make-a-complaint/]